maandag 5 maart 2012

Dancing Dollies

Terug uit Nederland! Alle voornemens ten spijt liep mijn week iets anders dan gepland en heb ik niet
naar het quilt café  in Den Bosch gekund. Daarentegen heb ik 3 dagen heerlijke dagen met dochter en met Juliette doorgebracht. Zoon lief ook nog gezien en gezellig een middagje zitten babbelen.
Dus ik heb een heerlijke week gehad en komende week heb ik ook nog zo'n weekje, want Inge en Juliette zijn met ons naar Frankrijk gereden en vrijdag komt zoon Bob met zijn vriend hier een nachtje overnachten, want die twee zijn  op doorreis naar de wintersport. Diegene die ook in Frankrijk wonen weten dat er regelmatig een beroep op een slaapplek wordt gedaan. 

Maar ik heb niet helemaal stil gezeten, want ik heb Dollie nummer vier af. Het is leuk om te zien hoe de lijn waarin de Dollies dansen langer wordt. Volgens mij hebben ze er groot plezier in hun dansje!
Verder heb ik nog wat geborduurd, maar dat is nog niet helemaal af, dus dat houden jullie nog tegoed.

Leuk dat je weer even een kijkje kwam nemen naar mijn vorderingen.
Allemaal creatieve groetjes, Evelyne

5 opmerkingen:

 1. wat zijn t toch een schatjes die dansende dametjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Evelyne, Wat zijn het elegante dametje geworden, met superveel aandacht voor de kleine details. Prachtig en zo kleurig. En ja, wij hebben ook altijd de logeerkamer in orde voor het voorbij trekkend volk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn deze dancing dollies schattig en wat een vrolijke kleurtjes gebruik jij! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat leuk...die dansende meisjes...ook leuk om met een groep kinderen in een klas te doen...ga het doorgeven aan dochterlief die juf is....groetjes, sylvia

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...