maandag 18 april 2011

Boullion Roosjes

In een tijdschrift zag ik Boullion roosjes staan. Dat had ik nog nooit geprobeerd, dus een nieuwe uitdaging was geboren. Een proeflapje gezocht en gevonden!
Ik begon met mijn eerste roosje, warempel dat lukte aardig. Dan nog maar een tweede dat is goed voor de ervaring, dacht ik.
Die ging ook goed! Nu had ik de smaak te pakken en borduurde er nog een paar. Maar ja, toen stonden er allemaal losse roosjes en het zag er goed uit, dus zonde om er niets mee te doen.
Toen heb ik er blaadjes en French knots tussen geborduurd en dan nog een tak daar heb ik witte Lazy Daisies  op geborduurd. Daarna nog een Wisteria met French knots en beads. Ik heb ook nog een bij geborduurd met organza vleugeltjes, net echt.
Zo, mijn proeflapje werd echt een leuk lapje! Toen kwam de vraag wat ga ik er nu mee doen. Ik had nog een mannequin waar je sieraden aan kunt hangen. Dus die heb ik bekleed met het lapje. Nog een ruche van handdyde silk gemaakt en........


DIT IS HET RESULTAAT!

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat of misschien een advies, allebei zijn welkom.
Bedankt dat je mijn blog weer bezocht en alvast Fijne Paasdagen.

7 opmerkingen:

 1. So please you tried stitching bullion Roses, as you know I love them and I think your piece is just beautiful.
  Well done.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Evelyne, Ik vind het in een woord schitterend,Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. C'est vraiment ravissant :-))
  Très belle journée à toi,
  Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Evelyne, het verbast me niets dat je deze uitdaging ook weere met groot succes bent aangegaan, het is een plaatje! Die bij is zo mooi en dan al die roosjes. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via Corrie kwam ik op je blog.Wat een mooie werken maak je,Heel mooi blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Evelyne, wat een leuke blog! Prachtige borduurwerken maak je. Ik heb je toegevoegd aan reader zo kan ik niets meer missen. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via Corrie kom ik op je weblog terecht. Wat een prachtige handwerken! Je werkt wel superfijntjes. Ik vind dat ruche zo schattig, ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik dat na doe. Ik denk dat ik weet hoe het moet.... Ik heb vorig jaar in Frankrijk een pakketje gekocht voor een borduurdoos met een geborduurd deksel. Moet wel puzzelen op de Franse handleiding, maar ik kom er wel uit denk ik.
  Groetjes van Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...