maandag 7 februari 2011

A Sailor's Blessing Etui.

Mijn Sailor etui is af!! Het was leuk om te maken. De figuurtjes zijn in de style van de antieke samplers. Het ontwerp van het doosje doet mij een beetje denken aan een sjiek bonbon doosje. Gelijk had ik weer hersenspinsels wat ik daar nog meer mee kon.
Ik dacht misschien leuk om voor Pasen te maken met Paas borduursels en te vullen met chocolade eitjes en dan cadeau te geven. Of  borduren met Beatrix Potter figuren en er dan met geboorten  doopsuiker in te doen Ik noem maar wat!
Ik heb het geborduurd op Lakeside linen en het garen is van  Au Ver a Soie en de silk ribbons zijn van The Thread Gatherer

5 opmerkingen:

 1. Het is wel erg mooi geworden!

  Heb jij dat dus ook, als je met een bezig bent borrelen de ideeën voor iets anders alweer op!!

  Fijne week, groetjes Thea

  Crea by Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Evelyne, I love your Sailor case : so pretty and really well done :-)
  I just discover your blog and very happy to can meet you :-)
  Your pets looks so sweet and are sure adorable companions.
  Have a nice evneing ,
  isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Evelyne, ik zocht informatie over Lakeside linen en kwam op je leuke blog terecht. Wat een mooie en verzorgde werkstukken maak je. Ik zet je gelijk bij mijn favorieten en kom zeker vaker een kijkje nemen.
  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Eefie wat ben ik toch trots op ik jou dat mijn zussie bent die zulke prachtige werkjes kan maken,want ik ben de zus met de twee linkse handen.Je verbaasd me iedere keer weer !!! Liefs je zussie xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...