zaterdag 24 september 2011

Block" My Town" Hatced & Patced

Ja, hoor je bent op het goede blog, maar ik heb de look een beetje veranderd.
En nee, deze keer geen borduurwerk.
Ik wilde al een hele tijd eens patchwork proberen, dus kocht ik een magazine met een blok van Hatched & Patced erin. Ik vind zo'n blok leuk om mee te beginnen, want  het is niet zo groot. Maar ik had geen idee hoe ik het aan moest pakken, ik heb nog nooit iemand een patchwork zien maken , dus stond ik er een beetje onhandig tegenover. Bij toeval zag ik op het blog van Nataliejo dat zij hetzelfde blok wilde maken, ik heb haar gemaild en zij was zo aardig om mij het een en ander uit te leggen.
Nu komt er iedere maand een nieuw blok uit, maar degene die nu uitgebracht zijn vind ik niet zo leuk. De vraag is nu, wat ga ik van het blok maken, een tas misschien?  maar misschien heeft iemand van jullie nog een ander leuk idee!
Laat het me dan weten via email of een reactie.

Dit is het resultaat, ik vond het erg leuk om te maken en wil het zeker meer gaan doen.
 
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en een zonnig weekend!

5 opmerkingen:

 1. Ik kan bijna niet geloven dat je nog nooit eerder zoiets gemaakt hebt... wat heb je dat goed gedaan zeg!!! En wat een leuk blok is dit ook!!
  Als ik jou was, maakte ik er een wallhanging van. Dus een quiltje om aan de muur te hangen. Dan neem je een leuk stofje voor de rand en de achterkant... een stukje tussenvulling zoals bv fiberfill... een beetje doorquilten en klaar! Maak er een paar lussen aan waar je hem aan kunt ophangen en je hebt een enig quiltje voor aan de muur!
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke stofjes heb je gevonden. Ik ben nu met de SAL Sorpresa bezig en daar hebben sommige deelneemsters de huisjes ook van stof gemaakt, een beetje zoals jij hebt gedaan. Eerst wilde ik dat ook proberen maar weet niet goed hoe, dus ik denk dat ik het toch maar borduur.
  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. danke für deinen Besuch bei mir.
  Dein Blog ist wunderschön.Dein erster block for My Town ist zauberhaft.

  liebe Grüße
  agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen,

  Dit is heerlijk wakker worden op jouw blog.
  Wat een schattig kunstwerkje is dit zeg, vrolijke voorstelling, leuke kleurtjes...heel zonnig allemaal.
  Ik moet zeggen dat mijn persoonlijke voorkeur wel naar borduurwerk uit gaat...maar ik kan heel goed begrijpen dat je ook wel eens een andere techniek wil proberen..

  Wens je een goede zondag,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...