donderdag 26 mei 2011

Casier d'imprimeur / letterbak

Ik heb een letterbak gekocht en ik wil daar allemaal kleine borduurwerkjes in maken. Alle werkjes worden met 1 draad over 1 draad geborduurd. Ik wil hem een beetje in de blauw/ grijs groen en paars tinten gaan borduren. Ik heb ook leuke knoopjes die ik ga gebruiken, dus de komende tijd zullen het wel kleine werkjes worden. Er zitten 118 vakjes in en ik heb er nu 7 gevuld. Dus nog 111 te gaan.


Een impressie.
3 opmerkingen:

 1. Hello Evelyne, j'aime beaucoup les dessins que vous avez choisi pour votre casier d'imprimeur: je vais suivre avec grand intérêt votre progression : je ne doute pas qu'il sera superbe ....Très belle journée , Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is dit echt iets Frans Evelyne om de letterbak zo te hergebruiken? Ik vind het zo leuk en heb er ook een klaar staan. Licht hout en die moet ik nog schuren en een laag aanbrengen al wet ik nog niet precies wat. Ik wil hem vullen met borduurtjes van ABC's, naaigerei en leuke grappige dingetjes. Ik was hard aan het sparen maar mijn pc is gecrasht en ik ben veel verloren. Dus nu begin ik opnieuw. Ik blijf je volgen want jouw apart kleurinvulling is ook erg leuk.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello Evelyne! Thanks for your kind visit!
  You have so many beautiful pictures! I love the dessins for the casier! Very original choice!
  See you soon ! Monica

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...